Alle Rum

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Afterski Bar

Den 1. September åbner Roskildes første AFTERSKI BAR og det bliver mega fedt! I har hørt om den nye Afterski Bar lidt udenfor centrum, så den skal I selvfølgelig prøve. Ved første øjekast en fed bar oplagt til en god fest, tænker I. Ved nærmere gensyn lader det dog ikke til at være en heeelt almindelig bar...

BOOK NOW

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Halloween Alcatraz

...KUN Åben til Halloween... Det berømte Alcatraz er flyttet til Roskilde og du har nu en unik mulighed for, at opleve det velkendte fængsel på nært hold.... INDEFRA! I Alcatraz 2.0 bliver I "låst inde" i to celler og skal derfra samarbejde om at komme ud af cellerne og dernæst helt ud af fængslet. Det bliver ikke nemt, men super sjovt og kræver gode samarbejds- og kommunikationsevner!

BOOK NOW

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Alcatraz 2.0

Det berømte Alcatraz er flyttet til Roskilde og du har nu en unik mulighed for, at opleve det velkendte fængsel på nært hold.... INDEFRA! I Alcatraz 2.0 bliver I "låst inde" i to celler og skal derfra samarbejde om at komme ud af cellerne og dernæst helt ud af fængslet. Det bliver ikke nemt, men super sjovt og kræver gode samarbejds- og kommunikationsevner!

BOOK NOW

1-8 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Forbrydernes Værksted

Rygtet siger, at byens autoværksted gemmer på et pengeskab fyldt med Dollars og I har besluttet jer for at stjæle dem! Ejeren, Sergei, er lige kørt, så I ser jeres snit til at bryde ind og stjæle hans penge, men kan I nå det inden han kommer tilbage...?!

BOOK NOW

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Det stjålne Mona Lisa

Vores Mona Lisa Escape Room er et unikt Multi-lineært Escape Room fyldt med fede surprise elementer. Det er et sandt multirum med en bred blanding af forskellige typer både tekniske og mere enkle puzzles af varierende sværhedsgrad, så der er noget for enhver. Det er velbalanceret og sat ind i realistiske flotte omgivelser med henblik på et godt helhedsindtryk uanset hvilken type spiller man er.

BOOK NOW

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Mission Nervegas

Kan I finde den hemmelige Nervegas, og redde verden?! ‘Mission Nervegas’ er et 70 minutters multi-lineært Escape Room med et fantastisk udvalg af forskellige typer opgaver - både kombinationsopgaver, samarbejdsopgaver, elektroniske puzzles og hængelåse. Som vi er kendt for, er dette rum også bygget inhouse af Escape Room entusiaster med det formål at underholde spillerne uanset alder.

BOOK NOW