fbpx

Cookies og Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores hjemmeside er: www.escaperoomroskilde.dk og her anvendes der kun cookies i forbindelse med statistik af adfærd på hjemmesiden. Informationerne er anonyme, og vi bruger dem kun til at forbedre sidens indhold og funktionalitet, som det er tiltænkt.

Cookies, Privatlivspolitik & GDPR

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. Du kan læse mere om cookies på hjemmesiden www.minecookies.org

Personoplysninger

Du kan som hovedregel tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig samt levere nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du foretager betaling af vores produkter eller giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde. Vi indsamler kun de nødvendige personoplysninger såsom Navn, adresse, telefon og email for at kunne behandle din bestilling og anvender kun disse data i overensstemmelse med både dansk og europæisk lovgivning.

Vi benytter Scanpay, Clearhaus og Swedbank til håndtering af online køb og betalinger generelt og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler eksempelvis kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Persondatapolitik (GDPR)

Vi passer godt på dine personoplysninger og her kan du læse vores persondatapolitik. Vi har udarbejdet en politik for, hvordan Escape Room Roskilde ApS (herefter ”vi” eller ”os”) behandler dine personlige oplysninger, da beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos os. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaver og dataansvarlig er Escape Room Roskilde ApS, CVR-nr. 27119220, Margrethehåbsvej 114, 4000 Roskilde, Danmark som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også altid sende os en anmodning herom per e-mail.