Ledige Jobs

Kunne du tænke dig at blive en del af Roskildes bedste Escape Room og Eventvirksomhed?

Lige nu er vi godt besat, men da flere af vore Gamemastere er studerende, søger vi løbende glade medarbejdere. Hvis du tænker det er noget for dig, så send os gerne en 30 sek video om dig selv.

STUDIEJOB SOM GAMEMASTER:

Interesserer du dig for Escape Rooms og har lyst til at tjene penge på netop Escape Rooms ved siden af studiet? Så er jobbet som Gamemaster måske noget for dig.

Som Gamemaster er din fornemste opgave at byde vore mange glade gæster velkommen og supportere dem i vore Escape Rooms samt sørge for, at alle forlader stedet med en fantastisk oplevelse og et smil på læben. Her hos os er den gode spiloplevelse det absolut vigtigste – vi hjælper alle hold med god instruktion og hints undervejs, så alle kommer igennem med succes.

Er det noget for dig?

Vi har en ung spændende arbejdsplads med rig mulighed for udvikling og fleksible arbejdstider – primært eftermiddag, aften og weekend. Her er der mulighed for at være med til at præge et Escape Room med fart på!

Vore Gamemastere skal være smilende og udadvendte og sætte en ære i at levere den gode oplevelse til alle gæster. Det er vigtigt, at være engageret og veloplagt hver eneste gang vi møder på arbejde samt have en god indlevelsesevne, da alle gæster fortjener den bedste service og oplevelse. Alle vore medarbejdere taler flydende dansk og da vi også jævnligt har udenlandske kunder, vil gode engelsk kundskaber også være nødvendigt. Hvis du har prøvet at spille Escape Rooms tidligere, så er det et ekstra plus, men det vigtigste er helt klart, at du forstår at give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Lønnen er 135 kr i timen.

Hvis du er 18+ og synes jobbet lyder som noget for dig, så optag meget gerne en lille 30 sekunders video, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du har lavet før, hvorfor du gerne vil være Gamemaster og hvorfor vi bør ansætte dig. Send den gerne på Mail eller Messenger til Escape Room Roskilde, så står du allerede foran alle dem, som blot sender et CV på en mail 😉

Vi ser frem til at høre fra dig.