fbpx

Ledige Jobs

Kunne du tænke dig at blive en del af Roskildes bedste Escape Room og Eventvirksomhed?

Vi søger løbende glade medarbejdere:

STUDIEJOB SOM GAMEMASTER:

Interesserer du dig for Escape Rooms og har lyst til at tjene penge på netop Escape Rooms ved siden af studiet? Så er jobbet som Gamemaster måske noget for dig.

Som Gamemaster er din fornemste opgave at byde vore mange glade gæster velkommen og supportere dem i vore Escape Rooms samt sørge for, at alle forlader stedet med en fantastisk oplevelse og et smil på læben. Her hos os er den gode spiloplevelse det absolut vigtigste – vi hjælper alle hold med god instruktion og hints undervejs, så alle kommer igennem med succes.

Er det noget for dig?

Vi har en ung spændende arbejdsplads med rig mulighed for udvikling og fleksible arbejdstider – primært eftermiddag, aften og weekend. Her er der mulighed for at være med til at præge et Escape Room med fart på!

Vore Gamemastere skal være smilende og udadvendte og sætte en ære i at levere den gode oplevelse til alle gæster. Det er vigtigt, at være engageret og veloplagt hver eneste gang vi møder på arbejde samt have en god indlevelsesevne, da alle gæster fortjener den bedste service og oplevelse. Alle vore medarbejdere taler flydende dansk og er du god til engelsk, er det kun en fordel. Hvis du har prøvet at spille Escape Rooms tidligere, så er det et ekstra plus, men det vigtigste er helt klart, at du forstår at give alle gæster en fantastisk oplevelse.

Lønnen er 135 kr i timen.

Hvis du er 18+ og synes jobbet lyder som noget for dig, så optag meget gerne en lille 30 sekunders video, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du har lavet før, hvorfor du gerne vil være Gamemaster og hvorfor vi bør ansætte dig. Send den gerne på Mail eller Messenger til Escape Room Roskilde, så står du allerede foran alle dem, som blot sender et CV på en mail 😉

Vi ser frem til at høre fra dig.


 

MARKEDSFØRING & SoMe:

Er du haj til sociale medier og online markedsføring?

Vi søger en ildsjæl, uanset alder, som har interesse for SoMe og en god ide om hvilket indhold, som tiltaler og tiltrækker mest opmærksomhed.

Vi tilbyder en stilling med høj grad af frihed og en meget flad organisationsstruktur. Vi har meget kort fra tanke til handling, hvor gode ideer belønnes med øjeblikkelig implementering, så en iderig markedsføringsentusiast vil få mulighed for masser ansvar.

Vi er en eventvirksomhed, som holder til i Roskilde og der vil være behov for at arbejde her fra adressen, men en del af arbejdet kan sagtens udføres hjemmefra. Du aflønnes som udgangspunkt pr. time, men foretrækker du resultatbaseret løn, så er det også en mulighed.

Vi bruger idag de Sociale Medier for lidt, så hvis du tænker, at det er lige noget for dig ved siden af skolen, studiet el.lign., så ring på tlf. 8980 8589 eller skriv til info@escaperoomroskilde.dk. Du kan også sende en kort video om dig selv på Messenger og har du allerede lavet noget populært content, så er du selvfølgelig meget velkommen til at vise det også.

Vi ser frem til at høre fra dig.