ARRANGEMENTER

Firmature, Polterabends, Fødselsdage, Blå Mandage m.v.

Er I en større gruppe som ønsker at booke flere rum, er I meget velkomne til at kontakte os således, at I kan starte og stoppe samtidig. Vore rum starter altid forskudt, men kommer I som samlet gruppe, kan vi sagtens starte rummene samtidig, så I undgår unødig ventetid.

Vi sidder altid klar på tlf. 8980 8589 og email: info@escaperoomroskilde.dk !

FIRMATUR I ESCAPE ROOM

Trænger I til en Teambuilding session der fordrer samarbejde og kommunikation eller blot en god times sjovt og underholdende samværd i nye omgivelser, så kom en tur i Escape Room.

Det er altid en fornøjelse at se, hvordan en Escape Room oplevelse kan få det bedste frem i kollegaer, der sammen kæmper for at løse rummets opgaver, gåder og mysterier på tværs af titler og anciennitet.

Tidsforbrug : Fra 1.5 timer
Priseksempel : Fra kr. 130,- ex. moms pr. deltager
(v/8 deltagere i 1 rum)
Tilvalg : Drikkevarer & snacks

Prisberegning:
Kr 500,- pr rum (Man-Tor)
Kr 600,- pr rum (Fre-Søn)
+ 100 kr pr person inkl. moms.

Vore Escape Rooms

TEAMBUILDING / ESCAPE GAME HOS JER

Teambuilding, firmatur, fest, konfirmation eller intro uge – uanset anledningen kommer vi gerne hjem til jer og arrangerer en sjov og udfordrende oplevelse med vores nye Escape Game Bomberydderne.

Bomberydderne er ikke et Escape Room, men et Escape Game. Det betyder, at I ikke skal ind i et rum og lede efter opgaver og låse, men derimod løse Escape Room lignende opgaver på tid imod hinanden i grupper af 2-5 personer. Bomberydderne er et militært tema, hvor alle opgaver er lagt ned i hærens Ammunitionskasser – én opgave i hver kasse. Opgaverne løses på tid én efter én som hold rundt om et bord og hurtigste hold får flest point og vinder dysten. Spillet er oplagt til teambuilding, da opgaverne kræver samarbejde og kreativ tænkning. Det indeholder en bred blanding af opgaver, så der er noget for enhver smag og samtidig plejer konkurrence elementet altid at øge spændingen.

Antal : Op til 70 deltagere
Pris : Fra kr. 125,-/deltager ex. moms
(v/70 deltagere)

2 timers arrangement:
Kr 3200,- ex. moms som basispris
+ 80 kr pr person ex. moms.

Læs mere…

BLÅ MANDAG

En tur i Escape Room er oplagt til at kickstarte en Blå Mandag. Lad konfirmanderne starte dagen med sjov, udfordringer, samarbejde og mysterier – det er altid et hit.

Vi har god erfaring med afholdelse af Blå Mandage for hele skoleklasser både indendørs og udendørs. Udover vore sædvanlige indendørs Escape Rooms kan vi også krydre dagen med en tur på Disc Golf banen 4 km herfra, hvis de unge også skal udfordres fysisk.

Tidsforbrug : Fra 1.5 timer
Priseksempel : Kr. 178,-/deltager
(v/20 deltagere i 3 rum)
Tilvalg : Drikkevarer & snacks

Prisberegning:
Kr 500,- pr rum (Man-Tor)
Kr 600,- pr rum (Fre-Søn)
+ 100 kr pr person inkl. moms.

Kontakt os

POLTERABEND

Escape Room er perfekt til Polterabends, hvor bruden/gommen får en god times underholdning sammen med de øvrige deltagere fyldt med gåder, mysterier og samarbejde.

Vi har haft besøg af en masse Polterabends og glæder os dagligt til de næste glade gæster. Vi står altid parate til, at give hovedpersonen en uovertruffen oplevelse sammen med familie og gode venner.

Tidsforbrug : Fra 1.5 timer
Priseksempel : Fra kr. 162,50 pr deltager inkl. moms
(v/8 deltagere i 1 rum)
Tilvalg : Drikkevarer & snacks

Prisberegning:
Kr 500,- pr rum (Man-Tor)
Kr 600,- pr rum (Fre-Søn)
+ 100 kr pr person inkl. moms.

Se vore priser

BØRNEFØDSELSDAG

Escape Rooms har hidtil været forbeholdt voksne og større børn, men vi tilbyder nu et særligt arrangement, hvor en gruppe børn helt ned til 10 år kan spille Escape Room på egen hånd. En ny og spændende mulighed til den næste børnefødselsdag, som fremhæver samarbejde og holdånd, hvor børnene får følelsen og muligheden for at løse et Escape Room på egen hånd. Bemærk at vi ikke har deciderede børnerum. Alle vore Escape Rooms er forholdsvis svære og også for svære til at 10-årige kan løse dem alene, MEN vi har i vores Mona Lisa og Mission Nervegas rum mulighed for, at gøre rummet nemmere hvis vi ved det på forhånd. Det er derfor også kun disse to rum vi kan tilbyde til børnefødselsdage, da de andre rum ikke er velegnet til den aldersgruppe.
Normalt anbefaler vi også kun op til 6 personer i de rum, men til børnefødselsdage kan de godt være en enkelt eller to mere, hvis det ønskes.

Escape Room til børn kan ikke bookes online, det skal bookes via email/telefon, da vi som sagt laver rummet om og derfor skal planlægge det på forhånd. Ved online booking kan I ikke forvente at 10-12 årige børn kan gennemføre rummet alene.

Tidsforbrug : Ca. 1.5 timer
Priseksempel : Kr. 172,-/deltager
(v/14 deltagere i 2 rum)
Tilvalg : Vand/Sodavand (10,-) & snacks (20,-)

Prisberegning:
Kr 500,- pr rum (Man-Tor)
Kr 600,- pr rum (Fre-Søn)
+ 100 kr pr person inkl. moms.

Kontakt os

DISC GOLF / FRISBEE GOLF

Disc Golf er en blanding af frisbee og golf. Her er hver spiller udstyret med en eller flere frisbees / discs og skal så med færrest mulige kast få disken i en dertil indrettet metalkurv. Et spil som er ufattelig sjovt for både mænd og kvinder samt børn. Spillet er oplagt til polterabends, teambuilding, fester eller andre begivenheder, da alle kan gå rundt sammen og have et par hyggelig timer på banen sammen. Modsat andre sportsgrene er niveauforskellen i disc golf for almindelige turistspillere som os sjældent særlig stor, da kun få har prøvet disc golf før eller er virkelig gode. Dvs alle kan faktisk have det sjovt sammen.

Kun 3-4 km herfra ligger en superhyggelig disc golf bane i parken bag Scandic Hotel. Her er 12 huller i varierende terræn med 3 længder/sværhedsgrader til hver.

Vil man prøve kræfter med en 18 hullers bane, kan man køre ud til RUC i Trekroner (9-10 km herfra), hvor der også er en disc golf bane på campus rundt om universitetet.

Vi udlejer en taske med 30 discs for kun 300 kr., så selvom vi ikke har en disc golf bane i baghaven, kan en tur i Escape Room sagtens kombineres med en omgang disc golf før eller efter. Tasken hentes og afleveres her på vores adresse.

Pris : 300,- for en taske med 30 discs
(Tasken indeholder 10 drivere, 10 midrange og 10 puttere, så der er diske til enhver smag)

Kontakt os

Planlæg din Escape i dag

Tjek vores tidsplan eller foretag en reservation

#escaperoomroskilde

Du må meget gerne tagge os og huske at følge os på Facebook,
så du altid er opdateret med vores nyeste tiltag.

Escape room Roskilde

[trustindex no-registration=tripadvisor]

Har du spørgsmål ?

OBS! alle rum skal bestilles før man møder op