fbpx

BOMBERYDDERNE ESCAPE GAME

Teambuilding, Firmature, Polterabends, Fødselsdage, Blå Mandage m.v.

Vores transportable Escape Game Bomberydderne passer til alle lejligheder hvor deltagerne skal udfordres i samarbejde, kreativitet og logisk tænkning.

Vi sidder altid klar på tlf. 8980 8589 og email: info@escaperoomroskilde.dk

ESCAPE GAME HOS JER

Teambuilding, firmatur, fest, konfirmation eller intro uge – uanset anledningen kommer vi gerne hjem til jer og arrangerer en sjov og udfordrende oplevelse med vores nye Escape Game Bomberydderne.

Bomberydderne er ikke et Escape Room, men et Escape Game. Det betyder, at I ikke skal ind i et rum og lede efter opgaver og låse, men derimod løse Escape Room lignende opgaver på tid imod hinanden i grupper af 2-5 personer. Bomberydderne er et militært tema, hvor alle opgaver er lagt ned i hærens Ammunitionskasser – én opgave i hver kasse. Opgaverne løses på tid én efter én som hold rundt om et bord og hurtigste hold får flest point og vinder dysten. Spillet er oplagt til teambuilding, da opgaverne kræver samarbejde og kreativ tænkning. Det indeholder en bred blanding af opgaver, så der er noget for enhver smag og samtidig plejer konkurrence elementet altid at øge spændingen.

Antal : Op til 70 deltagere
Pris : Fra kr. 125,-/deltager ex. moms
(v/70 deltagere)

2 timers Teambuilding/Firmaarrangement:
Kr 3200,- ex. moms som basispris
+ 80 kr pr person ex. moms.

Lyder det interessant?
Så ring til os for at booke eller blot høre mere...

Giv os et ring på tlf. 89 80 85 89
eller send os en mail på info@escaperoomroskilde.dk

#escaperoomroskilde

Du må meget gerne tagge os og huske at følge os på Facebook,
så du altid er opdateret med vores nyeste tiltag.

Escape room Roskilde

Peter L
Peter L
29/09/2021
Bekræftet anmeldelse
MEGA fedt Escape Room ! Nu har vi spillet begge steder i Roskilde og det her er KLART det fedeste. Vaccine rummet er virkelig godt lavet. Faktisk var det så godt at vi bookede og spillede Forbryderværkstedet lige bagefter og det kan altså anbefales! Det er rart med store rum hvor der er plads modsat det andet sted i Roskilde hvor rummet var virkelig småt og opgaverne lidt lala. Både konen og jeg anbefaler helt klar Escaperoom Roskilde og så får man jo også 70 min for pengene modsat kun 60 hos de fleste andre. Vi kommer igen og prøver det sidste rum også :)))
Birgitte Leande... J
Birgitte Leande... J
24/08/2021
Bekræftet anmeldelse
Spændende, overraskende og stor hjerneaktivitet Vi var 2 som prøvede Mona Lisa. Det var hamrende sjovt og fik vores hjerner til at arbejde på højtryk. Vi blev underholdt og der var ikke sparet på overraskelserne. Kan varmt anbefales. Oven i hatten, var personalet kompetente og fantastiske søde mennesker.
Mathilde D
Mathilde D
21/08/2021
Bekræftet anmeldelse
Genial aktivitet med vennerne! Fed og genial aktivitet med vennerne! Man får lyst til at prøve alle de andre rum efter! Kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales
Amalie
Amalie
15/08/2021
Bekræftet anmeldelse
Fantastisk oplevelse Vaccine Fantastisk oplevelse ( for dem som skal prøve escaperoom for første gang ) Game-masteren er på og engageret og ikke bleg for at fyrre en joke af undervejs Super fed oplevelse og masser af spændende ting man kunne røre ved og løse Det Skal prøves !!!☺️
Grethe L
Grethe L
13/08/2021
Bekræftet anmeldelse
Fantastisk oplevelse! Vi har været i over 20 escape rooms i Danmark, og disse rum er klart nogle af de bedste - vi kan virkelig anbefale dette sted! Vi prøvede alle tre rum (Det stjålne Mona Lisa, den Hemmelige Vaccine og Forbrydernes værksted), og havde en rigtig god oplevelse i alle rum! Game-masterne var dygtige og engagerede, rummene var udfordrende og interessante, og særligt Forbrydernes værksted var en oplevelse vi ikke ville have været foruden! Prisen er også meget rimelig i forhold til mange andre steder.
Marcuz F
Marcuz F
31/07/2021
Bekræftet anmeldelse
Fed og spændene oplevelse Mega fed oplevelse 😁 Vi prøvede for første gang escaperoom i Roskilde, hvor vi skulle finde vaccinen, inden tiden var udløbet. Mega sjovt spændene og fyldt med fede overraskelser, vi havde ikke prøvet det før, og selvom tiden løb ud, lod de os spille færdige, og vi fik den fedeste oplevelse, klart et sted jeg vil komme igen, da der er andre rum jeg gerne vil prøve. Kan kun anbefale det til andre .
MONIKA J
MONIKA J
07/11/2020
Bekræftet anmeldelse
Stor anbefaling! Det stjålne Mona Lisa er virkelig en oplevelse værd. Super gennemført rum med mangeartede opgaver og rigtig god stemning. Imødekommende betjening. Vi kommer helt sikkert igen og prøver de øvrige rum!
Martin
Martin
30/09/2020
Bekræftet anmeldelse
Fed fed oplevelse Fantastisk Escaperoom! Det her er klart det bedste Escape room jeg har prøvet selvom jeg har spillet rigtig mange efterhånden. Det er virkelig vellavet og der er tænkt over alle detaljer lige fra indretning til opgaver og en gamemaster som forstår at hjælpe på det rigtige tidspunkt. Det er tydeligt at se det er lavet af Escape room entusiaster som går op i det selv. Vi var så heldige at gamemasteren idag også var en af ejerne, som havde tid til at vise os hvordan tingene var lavet da vi var færdige. Fed fed oplevelse!

Har du spørgsmål ?

OBS! alle rum skal bestilles før man møder op