ESCAPE ROOMS

Se vores populære Escape Rooms og spændende Teambuilding events her

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Afterski Bar

Den 1. September åbner Roskildes første AFTERSKI BAR og det bliver mega fedt! I har hørt om den nye Afterski Bar lidt udenfor centrum, så den skal I selvfølgelig prøve. Ved første øjekast en fed bar oplagt til en god fest, tænker I. Ved nærmere gensyn lader det dog ikke til at være en heeelt almindelig bar...

BOOK NOW

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Halloween Alcatraz

...KUN Åben til Halloween... Det berømte Alcatraz er flyttet til Roskilde og du har nu en unik mulighed for, at opleve det velkendte fængsel på nært hold.... INDEFRA! I Alcatraz 2.0 bliver I "låst inde" i to celler og skal derfra samarbejde om at komme ud af cellerne og dernæst helt ud af fængslet. Det bliver ikke nemt, men super sjovt og kræver gode samarbejds- og kommunikationsevner!

BOOK NOW

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Alcatraz 2.0

Det berømte Alcatraz er flyttet til Roskilde og du har nu en unik mulighed for, at opleve det velkendte fængsel på nært hold.... INDEFRA! I Alcatraz 2.0 bliver I "låst inde" i to celler og skal derfra samarbejde om at komme ud af cellerne og dernæst helt ud af fængslet. Det bliver ikke nemt, men super sjovt og kræver gode samarbejds- og kommunikationsevner!

BOOK NOW

1-8 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Forbrydernes Værksted

Rygtet siger, at byens autoværksted gemmer på et pengeskab fyldt med Dollars og I har besluttet jer for at stjæle dem! Ejeren, Sergei, er lige kørt, så I ser jeres snit til at bryde ind og stjæle hans penge, men kan I nå det inden han kommer tilbage...?!

BOOK NOW

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Det stjålne Mona Lisa

Vores Mona Lisa Escape Room er et unikt Multi-lineært Escape Room fyldt med fede surprise elementer. Det er et sandt multirum med en bred blanding af forskellige typer både tekniske og mere enkle puzzles af varierende sværhedsgrad, så der er noget for enhver. Det er velbalanceret og sat ind i realistiske flotte omgivelser med henblik på et godt helhedsindtryk uanset hvilken type spiller man er.

BOOK NOW

2-6 deltagere 70 min 100%

BOOK NOW

Mission Nervegas

Kan I finde den hemmelige Nervegas, og redde verden?! ‘Mission Nervegas’ er et 70 minutters multi-lineært Escape Room med et fantastisk udvalg af forskellige typer opgaver - både kombinationsopgaver, samarbejdsopgaver, elektroniske puzzles og hængelåse. Som vi er kendt for, er dette rum også bygget inhouse af Escape Room entusiaster med det formål at underholde spillerne uanset alder.

BOOK NOW
[trustindex no-registration=tripadvisor]
Forbrydernes Værksted Escape Room

Forbrydernes Værksted

En berygtet international forbryderbande har gemt udbyttet fra alle deres store Casinorøverier på et hemmeligt værksted. Politiets Efterretningstjeneste har sendt JERES TEAM ud for at finde værdierne INDEN forbryderne kommer tilbage! Der er gåder, spor, koder der skal brydes og store overraskelser undervejs!

Mona Lisa Escape Room

Mona Lisa

Historiens største kup er sket i Frankrig. Mona Lisa er stjålet fra Louvre! JERES TEAM af detektiver er blevet indkaldt for søge efter det stjålne Mona Lisa maleri. Vær forsigtig … den maniske tyv efterlod fælder. Når tiden er gået er Mona Lisa tabt for evigt!

Den hemmelige Vaccine Escape Room

Den Hemmelige Vaccine

Dr. Streiss  blev bortført fra hans hemmelige laboratorium og ingen har set ham siden. Kan I finde den hemmelige Vaccine gemt i hans laboratorium og redde verden?! Vaccinen er skjult bag spor, gåder, et par shock og store overraskelser…

Team Building Events & Fester

Book en Team Building dag med mange Escape Rooms og en Bonus ‘Bomberydder’ Escape Event. Det kan kombineres med Golf og frokost og meget andet. Vi kan også komme til jer! Ring til os på tlf. 89 80 85 89 eller skriv til os info@escaperoomroskilde.dk 

PRISER

Bedste Escape Rooms - Bedste Priser

Hverdage:

kr. 400,- pr rum

+ kr. 100,- pr person

(dog min. kr. 700,- i alt)

Weekend:

kr. 500,- pr rum

+ kr. 100,- pr person

(dog min. kr. 800,- i alt)

Priseksempel:

Hverdag: spillere

Kr. 800,- i alt

(= kr. 200,- pr. person)

Priseksempel

Weekend: spillere

kr. 1300,- i alt

(= kr. 162,50  pr. person)

- Klik her og se flere priseksempler -

GODE MINDER SAMMEN
Venner, familie, foreninger & firmaer

ESCAPE ROOM ROSKILDE
er en forlystelse for alle

Alle får en personlig Gamemaster som kan hjælpe undervejs
og alle får lov at spille færdig!

Venner & Familie

Brug lidt velfortjent fritid med venner eller familie i samarbejde! Børn over 10 år gamle ELSKER Escape Rooms

Turister

Er du på besøg i Roskilde eller Storkøbenhavn? – Så kom da og prøv det bedste escape room i Danmark.

Gamers & Studerende

Her bliver skærmen til et rum, og tastaturet til din kode – Game On! Kom 7-8 sammen. Så bliver det rigtig billigt per person

Firmaer / Selskaber

Trænger firmaet til en anderledes oplevelse af teambuilding og sjov i fællesskab? Prøv vores Escape Room – kontakt for pris og booking.

[trustindex no-registration=tripadvisor]

FAQ Escape Room

Hvem kan spille?

Vore Escape Rooms er designet således, at du kan spille sammen med din familie, venner og kollegaer, eller spille det som et teambuildingspil. Vi har ingen aldersbegrænsning, men vi anbefaler dog en minimumsalder på ca. 10 år baseret på vore erfaringer. Der er ikke noget farligt og rummene kræver ingen særlig viden – alt hvad du behøver at vide, er i rummene.

Hvor gammel skal man være?

Vi gør meget ud af, at vore rum ikke kræver særlig viden udefra. Dvs. alt hvad du skal bruge for at løse opgaverne, er i rummet. Der er ingen behov for matematiske evner, viden om historie, kemi el.lign. – hvis du kan tælle, være nysgerrig og tænke kreativt, så besidder du de evner der skal til. Det betyder ikke at rummene er nemme, men det bevirker at alle aldersgrupper kan spille vore Escape Rooms. Vi har haft lige fra 7-årige til 90-årige igennem og alle var lige begejstrede.

Vi sidder også altid klar til at hjælpe undervejs, så ingen går herfra med en dårlig oplevelse. Vi giver hints undervejs, hvis der er behov for det, og lægger også gerne ekstra tid til, hvis det skulle blive nødvendigt. For os er det vigtigt, at alle kommer igennem, så det bliver en god oplevelse for alle.

Hvor mange kan vi være?

Vi har et anbefalet antal spillere til hvert rum, for at alle skal få mest muligt ud af oplevelsen. Hvis du scroller op og læser om det enkelte rum, står der hvor mange spillere vi anbefaler (typisk 2-6 personer). I bestemmer reelt set selv, hvor mange I vil være, men hvis I er for mange, risikerer I at alle ikke får den fulde oplevelse ud af det.

Hvorfor spille Escape Room?

Fordi det er skide sjovt 🙂

Vi tilbyder dig en oplevelse som er forskellig fra andre klassiske aktiviteter, der udføres som en gruppe; du får mulighed for at teste din koncentration, observation, problemløsning og handlingsevne i praksis, og have det sjovt samtidig.

Det er desuden en fantastisk familieaktivitet, hvor både voksne og børn kan spille sammen..

Er det ligesom en film eller et brætspil?

Jep, der er masser af spil og film der læner sig op af Escape Rooms. Dette er en oplevelse af at være “midt i historien” på en helt anden måde end ved brætspil eller film. Her er det dig, der spiller hovedrollen og former handlingen.

Hvor svært er det?

Hvert rum har sin sværhedsgrad, men her hos os kommer alle igennem. Vi sørger for, at ALLE får en god oplevelse – uanset sværhedsgrad – bare se på vore mange gode anmeldelser.

Vore spil er designet til at være afsluttet indenfor den angivne tid ved koncentration, samarbejde og løsning af gåder. Du har ikke brug for noget særlig talent, men skal blot observere, være nysgerrig, bruge din hjerne og handle hurtigt.

Kommer alle igennem?

Ja! Her hos os gennemfører ALLE!

Modsat mange andre Escape Rooms, så sørger vi for, at alle kommer igennem. I betaler for en oplevelse og skal derfor også have det fulde udbytte. Nybegyndere får en ekstra grundig introduktion inden start, så alle er klædt på til at klare rummets opgaver og vore erfarne Game Mastere sidder klar til at give brugbare hints undervejs. Er der behov for et par minutters ekstra spilletid – så får I også det – vi lader ingen i stikken…

Skal vi have noget specielt på?

Nej slet ikke, men vi anbefaler at man har bevægeligt tøj på, og at man medbringer få smykker, halskæder, tasker og ejendele af hensyn til smidigheden for dig selv i spillet.

Er det sikkert at spille, og kan jeg komme ud undervejs?

Ja, her hos os bliver ingen lukket inde – alle døre er åbne, så du kan altid komme ud. Vore Escape Rooms kan indeholde overraskelser og små forskrækkelser, men du vil ikke støde på noget farligt eller uhyggeligt. Derudover har vi naturligvis realtime overvågning i alle rum, som vi følger med på hele tiden. 

Hvorfor skal vi vælge et Escape Room her?

Fordi vi selv elsker Escape Rooms, så alt her er bygget med passion. Her får du en komplet oplevelse – indretningen passer til historien og alle puzzles, møbler og rekvisitter passer til temaet. Her finder du ingen løse ledninger, gaffatape eller andet der skæmmer helhedsoplevelsen – det hele passer sammen – præcis som et Escape Room skal være. Spørg bare vore kunder eller endnu bedre, kom og oplev det selv 🙂 

Hvor lang tid tager det?

Under hvert rum kan I se hvor lang tid, I har til at løse opgaverne i rummet – typisk 60-70 min.. Er I skarpe, er I muligvis færdige før, pånær Forbrydernes Værksted hvor alle er sikret 70 minutters underholdning uanset niveau og erfaring.

I alt tager hele besøget typisk omkring 1.5 time, hvis I ankommer 5-10 min. før, spiller 60-70 min og slutter af med en lille snak om oplevelsen.

Skal vi komme før?

Hvis I blot kommer 5-10 min. før den tid I har booket, så får I en lille introduktion til spillet inden I går igang.

Skal vi vise Coronapas og bruge Mundbind?

Nej, Escape Rooms er en fritidsaktivitet og derfor fritaget for kravet om Coronapas og Mundbind, så I kommer bare som I er 🙂 

FIND OS ONLINE

Se alle billederne!

Planlæg din Escape i dag

Tjek vores tidsplan eller foretag en reservation

Har du spørgsmål ?

Ring eller skriv til os - Vi sidder altid klar til at hjælpe, også på telefonen.

    FIND OS I ROSKILDE

    Det er nemt

    Escape Room Roskilde adresse