KUNSTEN TEAMBUILDING

Kunsten er et helt Escape Room i form af en kunstudstilling, som vi sætter op hos jer.

Teambuilding referencer

“Det var et fantastisk indslag og der er blevet talt om det hele dagen i dag.”
Michelle, Nykredit

“Mange tak for en fed og sjov oplevelse med escape game i onsdags! Kombinationen af nervepirrende opgaveløsning, konkurrence og teamwork var lige noget for ledergruppen.”
Astrid, Health Consultant

“Tak for et super arrangement i går, ved vores temadag. Jeres aktivitet skabte store glæde, og er noget som vi alle vil snakke om længe herefter.”
Emil, Region Sjælland

“Tak! for et rigtig godt arrangement. Alle var meget begejstrede og der skal alligevel lidt til. Det er helt klart noget, vi vil anbefale og bruge igen.”
Gela, Boligselskabet Sjælland

PRISER

Garanteret god underholdning behøver ikke koste en formue bare fordi det er en fantastisk Teambuilding aktivitet...

2 timers arrangement:

kr. 6400,- ex. moms

+ kr. 120,- pr person ex. moms

(inkl. kørsel)

Priseksempel:

kr. 12400,- ex. moms alt inklusiv

v/50 deltagere

(= kr. 248,- pr person)

Op til 50 spillere samtidig

Ingen tillæg

Ingen gebyrer

100% tilfredshed

Prisen inkluderer alt inklusiv kørsel og vi kører ud på hele Sjælland, Lolland og Falster. Ønsker I vi kommer til Fyn, Jylland eller Sverige, så gør vi selvfølgelig også det for lidt ekstra til kørsel.

Suveræn fællesoplevelse

Kunsten er et event, der skaber større trivsel, forståelse og sammenhold, når I oplever hvordan I i fællesskab er i stand til at løse de mange sjove og hjernevridende opgaver. Underholdningen er i top.

Noget for enhver

Dette event er for alle. Uanset om du er yderst teoretisk, har en skarp logisk sans eller blot er fiks på fingrene, vil du her finde opgaver der passer dig. Opgaverne udfordrer en bred vifte af kompetencer og sætter fokus på holdets samlede evner.

Nemt og bekvemt

Vi kommer til jer, når I har plads i programmet, så I slipper for unødigt besvær. Kunsten er det perfekte afbræk i et fagligt program, en sjov aktivitet inden middagen eller som main event på jeres teamdag. I ringer vi bringer.

Kvalitet og Fleksibilitet

Her spiller alle samtidig og alle spiller lige lang tid. Ingen bliver færdige før tid og forlader lokalet, som ved mange andre lign. spil. Vores koncept er tilpasset til at give den absolut bedste gruppedynamik. Dertil kommer at prisen er uhørt skarp uden at gå på kompromis med vores velkendte kvalitet.

Referencer Teambuilding

Spørgsmål eller Booking

Ring eller skriv til os - Vi sidder altid klar til at hjælpe også på telefonen.