fbpx

OCR Roskilde

OCR Roskilde er en udendørs træningsbane kun 3 km fra Roskilde centrum med fri parkering og fred og ro, som er åben 24/7. (Se billeder her)

Prisen er 50,- kr pr. person pr. dag (børn halv pris), som betales via MobilePay ved ankomst.

Det er muligt at reservere banen til lukkede arrangementer, men er banen ikke reserveret, kan man bare møde op og behøver ikke tilmelde i forvejen. Kalenderen herunder viser om og hvornår banen er booket, så det kan være en god ide lige at tjekke her inden I ankommer:

Book nu

 

OCR Roskilde er en udendørs træningsbane særligt velegnet til grebsstyrke- og funktionel træning indenfor OCR sporten, men kan naturligvis også bare bruges som børne- og voksenlegeplads.

OCR er en forkortelse for Obstacle Course Racing, som direkte oversat betyder Forhindringsbane. Det er en sport som kombinerer terrænløb med forhindringer af forskellig art og netop forhindringsdelen er det, som anlægget her hos OCR Roskilde er opbygget omkring. Anlægget har alt hvad hjertet begærer af forskellige typer forhindringer; Armgang, klatring, balance, hop, grebsstyrke og kropskontrol i det hele taget.

Der er også mulighed for at reservere banen til lukkede arrangementer. Både private Træningsarrangementer såvel som Polterabends, Firmaarrangementer, Fødselsdage m.v. Det koster ikke ekstra at reservere banen, men forudsætter min. 10 betalende deltagere at lukke anlægget for andre. Ring eller Skriv til os for at reservere banen til et lukket arrangement.

Er banen ikke reserveret i forvejen, behøver man ikke tilmelde sig på forhånd. Der er åben hele døgnet, så selvtrænere kan altid bare møde op og betale med MobilePay ved indgangen. Dog er det en god ide, at tjekke kalenderen inden man møder op, for at se om banen skulle være reserveret. Du kan også booke tid online, så er du sikret, at banen ikke bliver reserveret den dag, du ønsker at træne.

 

BILLEDER FRA BANEN: